Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z červen, 2020

Další koncert na lodi

Obrázek
Tak vám tu přináším další koncertní zážitek tentokrát to byla Kapela Poetika. A tohle je též moje srdeční záležitost, a jedna z malá kapel na kterou dokážu jít sama a i tak si je užít, má to pro mě jiný význam a prožívám to jinak. Je to takový to spojení kde se odreagujete a chcete si to prožít jenom vy sami. Miluju ty jejich emoce to jak dokážou bavit publikum, a mě se líbí to spojení, Repu a zpěvu zároveň má to takový ty svoje emoce. A to je to co mě baví. A tohle bylo ještě netradiční že, to bylo. Na té lodi. Mělo to opět svoje kouzlo. A vidět je zase po roce bylo opravdu neskutečný, Děkuji za takový krásný zážitek.

Koncert na lodi

Obrázek
Po dlouhé době jsme byli konečně na koncertě, netradičním byl to koncert na lodi. A byli jsme na Sebastianovi, a můžu vám říct, že to bylo skvělý konečně jsme si zaskákali a užili si to naplno. Malinko jsme se i po dlouhý době rozšoupli ale to vám tady nebudu vyprávět, každopádně Seba byl skvělý a i ten koncert byl dost tradiční a tím jak to bylo na té lodi tak to bylo i takoví víc atmosférický. Pluli jsme a užívali si hudbu a fakt jsme s toho byli nadšení. Vidět zase Sebu a celou bandu bylo vidět že, si to užívali též a tím tam byla ta skvělá, atmosféra. Koncert jsem si mega užila. A ještě mě tam pak 26. čeká další a to Poetika. a na tu se též strašně moc těším. :) Tohle je takový jiný jak je to na té lodi, má to opravdu větší atmošku a je to víc zážitkoví. Byl tam i host a to Adam Mišík takže jsme měli písničku Cizinka i s Adamem a to bylo též bomba. A fakt bylo fajn je zase všechny vidět, vyfotit se s nimi a obejmout je.. To bylo tak skvělý a fakt mi to chybělo bez toho já prostě n

Další kus nábytku v pokoji

Obrázek
Anoo mám další kus nábytku v pokoji, a už to tady začíná vypadat jako pokojík. Těším se až vám to budu moc ukázat kompletně zařízení, ale ještě mi 2 kusy nábytku chybí, takže si na finále ještě musíte počkat. No a co mi přistálo v pokoji.? je to taková poličková knihovnička, kterou jsem potřebovala na knížky a na nějaký ostatní věci co se mi váleli na zemi. Mám tu teď vetší prostor trošku a dá se tu chodit a nějak to tu vypadá.. aspoň :)