Manifestace

 Dneska si tu povíme, co je to manifestace už jste někdy o tomhle slyšeli.? Já tohle začala vnímat asi tak před rokem a vlastně jsem tomu moc nevěřila, ale potom se to začalo nějak dít a já začala věřit, že to vlastně tak nějak funguje a že ten vesmír je nějakým způsobem opravdu propojení. Pojďme si teď říct ta manifestace je.

MANIFESTACE 
Je to zákon přitažlivosti Manifestace je o vytvoření vize budoucnosti, vložení energie a záměru do uskutečnění této vize a následného sladění tvých myšlenek, emocí a činů tak, aby se tvá vize mohla uskutečnit.  Manifestace znamená proměnit vše, co chceš cítit, získat a zažít, ve skutečnost prostřednictvím tvých myšlenek, činů, přesvědčení a emocí. Je to vlastně o tom že  dostáváme to na co se zaměřujeme a je potřeba mít pod kontrolou 3 základní aspekty života
  1. Myšlenky- to jak myslíme a jaké myšlenky setrvají v naši mysli, ovlivňuje kvalitu našeho života ve všech oblastech. To jaké myšlenky podporujeme a věnujeme jim pozornost je důležité pro vytvoření naší reality. 
  2. Emoce-  Naše pocity a to jak se cítíme je velmi důležité, protože emoce jsou palivem pro zákon přitažlivosti a manifestace našich myšlenek. Naše emoce to jak se cítíme určuje na jaké vibrační frekvenci se nacházíme a jaké vibrace vysíláme takové se nám vrací.
  3. Činy- Jak se rozhodujeme, co děláme, je klíčové pro dosažení naších cílů a snu. Myšlenky a pocity jsou základem pro naše činy, protože ovlivňují to, jak se rozhodujeme a co uděláme.

Závěr toho je vytvářet si pozitivní myšlenky a zaměřit se na myšlenky a cíle v příštím článku si povíme víc jak to vlastně správně funguje a víc si to rozebereme





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Těžké období aneb když vás život neústále zkouší...

Welcome 2024 ♥

Rok 2022 Vítám tě!